## ${\bf Sunshine~Circles-The raplay~for~the~Classroom} \\ {\bf Training~Agenda}$

Day 1				
Unit	Start Time	End Time	Duration	
Welcome	8:30 AM	9:20 AM	50 minutes	
Introduction	9:20 AM	9:50 AM	30 minutes	
Role Play Activity	9:50 AM	9:55 AM	5 minutes	
Unit 1: Attachment	9:55 AM	10:25 AM	30 minutes	
Break	10:25 AM	10:40 AM	15 minutes	
Role Play Activity	10:40 AM	10:45 AM	5 minutes	
Attunement	10:45 AM	11:05 AM	20 minutes	
Attachment in School	11:05 AM	11:30 AM	25 minutes	
Role Play	11:30 AM	12:00 PM	30 minutes	
Lunch	12:00 PM	1:00 PM	60 minutes	
Role Play	1:00 PM	1:10 PM	10 minutes	
Unit 2: Dimensions of	1:10 PM	2:10 PM	60 minutes	
Theraplay				
Unit 3: Touch	2:10 PM	2:40 PM	30 minutes	
Break	2:40 PM	2:55 PM	15 minutes	
Role Play Activity	2:55 PM	3:00 PM	5 minutes	
Unit 4: Leading	3:00 PM	4:10 PM	70 minutes	
Sunshine Circles				
Role Play	4:10 PM	4:30 PM	20 minutes	

Day 2				
Unit	Start Time	End Time	Duration	
Welcome	8:30 AM	8:40 AM	10 minutes	
Unit 5: Trauma	8:40 AM	9:35 AM	55 minutes	
Unit 6: Responding to	9:35 AM	10:20 AM	45 minutes	
Resistance				
Break	10:20 AM	10:35 AM	15 minutes	
Group Theraplay Video	10:35 AM	11:05 AM	30 minutes	
Unit 7: Planning and	11:05 AM	12:00 PM	55 minutes	
Practicing SC Groups				
Lunch	12:00 PM	1:00 PM	60 minutes	
Group Planning	1:00 PM	1:20 PM	20 minutes	
Role Play and Group SC	1:20 PM	2:45 PM	85 minutes	
Practice				
Break	2:45 PM	3:00 PM	15 minutes	
Unit 8: Planning for	3:00 PM	4:00 PM	15 minutes	
Successful				
Implementation				
Closing	4:00 PM	4:15 PM	15 minutes	
Role Play Activity	4:15 PM	4:30 PM	15 minutes	