Module 6 In-Person Role Play

9:00AM	15 min	Welcome	Intro Group Activities	9:15
9:15	75 min	Role Play	Structure and Engagement Role Plays	10:30
10:30	15 min	Break		10:45
10:45	75 min	Role Play	Nurture and Challenge Role Plays Working with Parents Role Play	12:00PM
12:00	60 mins	Lunch		1:00
1:00	30 mins	Role Play	Resistance Role Play	1:30
1:30	75 mins	Role Play	Application Role Play	2:45
2:45	15 mins	Break		3:00
3:00	30 mins	Role Play	Application Role Play	3:30
3:30	30 mins	Questions	Final Questions/Countertransference Group Goodbye Activities Group Photo (if possible)	4:00