Bilingual Module 4 Agenda (9am-2pm)

Start Time	Duration	General Topics	Content	Activity	End Time
9:00	15 min		Involving parents in each step of the Theraplay protocol		9:15
9:15	90 min		Understanding Parent's experiences The family system approach Cultural Considerations in Parent work Goals for Working with Caregivers via telehealth	Dan Seigel Questions/processing	10:45
10:45	60 min	Principals for working with parents	Preparing parents Developing parental empathy Building parental competence	Small group practice	11:45
11:45	15 min	BREAK			12:00
12:00	75 min		Meeting Parents unmet needs Contraindications for parents		1:15
1:15	45 min		Working with complexities		2:00